Barbecue workshop Twente

Samen met je collega's marineren, garen en braden. Ontdek de kunst van het barbecuen, krijg tips van onze culinaire entertainers en geniet van overheerlijke gerechten. Word jij de BBQ-Master van dit bedrijfsuitje?

Informatie - Barbecue workshop Twente

Altijd al indruk willen maken op jouw gasten met heerlijke gerechten? Leer tijdens dit personeelsuitje hoe je dit kunt doen!

Onder het genot van een kop koffie/thee en een lekkernij worden jullie ontvangen op De Methoeve. Tijd om gezellig even bij te kletsen met je collega's! Dan neemt de Grill Master het woord en worden jullie uitgenodigd om plaats te nemen aan de, vol ingrediënten gevulde, tafels. De technieken van het barbecueën worden uitgelegd en jullie worden uitgedaagd om deze volledig te beheersen. Hoe heet moet de barbecue zijn om een heerlijke steak te bakken? Hoe zorg je dat het vlees altijd de juiste garing heeft? Dit allemaal onder het genot van een heerlijk koud drankje, waarbij de ultieme barbecuegerechten gemaakt worden. Uiteraard mogen alle gerechten worden geproefd en wordt het geheel aangevuld tot een buffet door onze eigen koks.

Benieuwd naar hoe de workshop er uit ziet? In deze video neemt onze culinair entertainer Bart je mee door de workshop.

Inhoud - Barbecue workshop Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde workshop onder begeleiding van onze Grill Master
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Aanvulling op barbecuegerechten d.m.v. buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tip