Choc Royal

Laat je ultieme chocoladedroom uitkomen met deze bonbonworkshop! Krijg tips van onze koks en ga daarna zelf aan de slag door te experimenteren met verschillende ingrediënten uit het ruime assortiment. Sluit de dag af met een uitgebreid warm en koud buffet en natuurlijk je eigen gemaakte bonbons! Een culinair bedrijfsuitje in Twente om je vingers bij af te likken.

Informatie - Choc Royal

Binnenkomen alleen al is een culinair feestje. Als een kind in de Twentse snoepwinkel, maar deze keer niet kijken met de handen op de rug. Aankomen mág en proeven móet.

Bij het ontvangst op De Methoeve staat een kop koffie/thee klaar met bijbehorende lekkernij. Waarna de kok, na een korte uitleg, aankondigd dat iedereen zich mag verdelen over de verschillende tafels. Tafels boordevol met de lekkerste ingrediënten, welke jij mag gebruiken om tot overheerlijke creaties te komen. Verzin je eigen smaakcombinaties of kijk stiekem af bij je collega's. Geniet gedurende de workshop van een drankje en vergeet niet tussendoor te proeven! Beslis of je jouw bonbons wil meenemen naar huis of liever als dessert ziet na het buffet. Hmm, dat wordt smullen!

Inhoud - Choc Royal

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Professionelee bonbonworkshop onder begeleiding van onze kok
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Jouw bedrijfslogo verwerken in de bonbons? Natuurlijk kan dat.
  • Tip 2: Breid jouw arrangement uit met verschillende activiteiten voor een volledig dagje uit, zoals het spannende Fort Boyard.