Festival in Twente

Wat dacht je van een eigen festival met je collega's? Ga aan de slag met verschillende teambuildingsspellen, geniet van een uitgebreid zomers buffet en een bijpassend drankje. Een bedrijfsuitje in Twente waarbij gezelligheid en teambuilding centraal staat.

Informatie - Festival in Twente

Een zwoele, gezellige zomeravond. Een stretchtent, prikverlichting, lounge muziek en hilarische spellen op jouw eigen festivalterrein. Het bedrijfsuitje was nog nooit zo origineel!

Bij aankomst op De Methoeve loop je de grote weide in. Daar, middenin de weide, staat een stretchtent waar je al een aantal collega's ziet staan. Je wordt welkom geheten door een gastdame met een lekkere cocktail en op de achtergrond klinkt de eerste muziek. Je waant je op een echt festival, overal is er iets te beleven! Spelonderdelen als levensgroot Jenga, Who's the Dude, levensgroot Twister en Scream if you can zorgen voor teambuilding. Kies jij er ook voor om je collega's te laten verbazen door een echte Mindf.ck artiest?

Daarnaast kun je genieten van een drankje en bijkletsen met je collega's, wat een gezelligheid! Een uitgebreid zomers buffet met seizoensproducten maakt de festivalsfeer compleet. Staat daar nou een echte foodtruck? Een bedrijfsuitje om niet te vergeten!

Inhoud - Festival in Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met welkomstcocktail
  • Volledig verzorgde Festivalgames incl. begeleiding
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Zomers Food Festival buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Breid het festival uit met diverse vormen van entertainment. Van Mindf.ck tot Sisha Lounge, tot levensgroot Pacman.
  • Tip 2: Wat dacht je van eigen festivalbandjes, festivalmatjes en lampjes?
  • Tip 3: Door het bijboeken van foodtrucks bij het Food Festival, krijg je nóg meer een festival setting!