Graffiti workshop Twente

Tijdens deze workshop is het legaal graffiti spuiten! Creëer samen met je collega's één groot kunstwerk gedurende dit creatieve bedrijfsuitje in Twente. Of kies je er toch voor om een eigen creatie te maken? Bekijk elkaars kunstwerken onder het genot van een drankje en sluit de dag af met een uitgebreid buffet.

Informatie - Graffiti workshop Twente

Laat de creatieve kant van jezelf zien en maak samen met je collega's één groot kunstwerk waar je trots op kunt zijn! Een bedrijfsuitje in Twente waarbij je samenwerkt met je collega's maar toch iedereen zijn eigen ding kan doen.

Onder het genot van een kop koffie/thee en een lekkernij kijk je uit over de weide van De Methoeve, een bedrijfsuitje in zo'n landelijke setting heb je nog niet eerder meegemaakt. Je ziet een aantal schildersezels al klaar staan en bent benieuwd naar wat er komen gaat. Na een korte uitleg van de graffiti artist is het tijd om je om te kleden. Je wordt meegenomen in de wereld van kleuren, verhoudingen en spuittechnieken. Na kort oefenen mag je beginnen aan het echte werk. Je kunt volgens een thema werken en bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo, slogan en/of kernwaarden in beeld brengen. Heb je al een prominente plek in gedachten om dit kunstwerk te plaatsen?

Nadat alle kunstwerken zijn bewonderd staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Gelukkig is de dag nog niet voorbij want je hebt er voor gekozen om de dag af te sluiten met een leuke pubquiz!

Inhoud - Graffiti workshop Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Professionele graffiti workshop onder begeleiding van een ware graffiti artist
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Personaliseer de workshop door jouw visie, kernwaarden of logo te verwerken in de doeken.
  • Tip 2: Breid je arrangement uit met verschillende activiteiten voor een volledig dagje uit.