Helikopter Dropping Twente

Een helikopter vliegt over terwijl jij en je collega's de Schotse Highland Games aan het spelen zijn. Wow, gaat hij hier landen? Jullie worden geheel onverwachts uitgenodigd voor een rit. Deze heli is voor jullie! Please fasten your seatbelts en geniet van het prachtige uitzicht over het Twentse landschap. Aan het einde van de rit worden jullie gedropt en moeten jullie zelfstandig de weg terugvinden. Welk team vindt het snelste de weg terug naar de Methoeve? Een uniek en spectaculair personeelsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

Informatie - Helikopter Dropping Twente

Het jaarlijkse bedrijfsuitje staat voor de deur en je hebt geen idee wat er gaat gebeuren. Bij ontvangst bij De Methoeve staat er een lekkere kop koffie/thee en bijbehorende lekkernij klaar. Buiten in het veld liggen diverse spellen klaar en er worden teams ingedeeld voor de Schotse Highland Games. Tijdens het fanatiek spelen van de games vliegt er een helikopter over. Wow, hij vliegt wel heel erg laag! Landt hij nou op hetzelfde terrein? Zal deze voor ons zijn? Wauw, je mag instappen.. Get ready for take off en vergeet niet te genieten van het prachtige uitzicht! 

Na een onvergetelijke vlucht over het Twentse landschap, word je samen met je team gedropt. Vanaf hier is het aan de teams om geheel zelfstandig de weg terug te vinden naar het beginpunt. Liever de route ontdekken op een mountainbike? Dat kan natuurlijk ook. Of ga terug in de tijd en maak gebruik van een GPS om de weg terug te vinden. Of rij je toch met een echte oldtimer zoals een Kever Cabrio of solex naar de eindbestemming?

Eenmaal teruggekeerd op De Methoeve is het tijd om na te praten over deze spectulaire en unieke ervaring onder het genot van een drankje. Van al die belevenissen heb je trek gekregen, hmm er staat een uitgebreid warm en koud buffet klaar! Helaas is de dag alweer tot zijn einde gekomen, maar wat was dit een gaaf personeelsuitje!

 

Inhoud - Helikopter Dropping Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Helikopterdropping
  • Onbeperkt gebruik van binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: De helikopter is op verschillende manieren inzetbaar, voor een rondvlucht over de omgeving of als vervoermiddel om jou terug te brengen naar bijvoorbeeld jouw bedrijf.
  • Tip 2: Ga na de dropping verder met de Kever Cabrio, GPS, solex of op de mountainbike.
  • Tip 3: Een perfecte gelegenheid voor het maken van een luchtfoto.