Kever Cabrio Rally Twente

Zoek je ook in corona tijd een leuke activiteit om samen met jouw collega's te doen? Houd een echte rally door Twente tegen jouw eigen collega's in klassieke Volkswagen Kever Cabrio's. Ga even helemaal back-to-basic tijdens deze rally en ervaar hoe het was om in de jaren 40 te leven. Vind samen met jouw equipe helemaal offline de kortste weg naar de checkpoints, voer onderweg de opdrachten goed uit en stop voor culturele belevenissen. Aan het einde van de dag weet je welk team de champagne mag ontkurken. Wie wordt de winnaar van dit personeelsuitje?

Informatie - Kever Cabrio Rally Twente

Stap in een authentieke Kever Cabrio en ervaar hoe is het om zonder stuurbekrachtiging en elektronische stabiliteitscontrole te rijden. Vind aan de hand van een roadbook en een routekaart de weg naar de checkpoints door het prachtige Twentse landschap. De checkpoints geven de mogelijkheid een bezoek te brengen aan bijzondere locaties en bedrijven. Geniet met het dak open van de omgeving en stop onderweg voor een culinaire of culturele belevenis. Of voer je toch liever teamchallenges uit? Wat dacht je van blind inparkeren, waarbij de bestuurder geblinddoekt een parcours af moet leggen op basis van de aanwijzingen van de bijrijders. Vertrouw jij jouw collega's blindelings?

Eenmaal terug gekomen op De Methoeve is het tijd voor een drankje, tevens staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar. Na het eten is het tijd voor de prijsuitreiking en krijg je antwoord op de vraag; welke equipe heeft de minste kilometers gereden en de opdrachten het beste uitgevoerd en mag dus de champagne ontkurken? Een bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden!

\

Inhoud - Kever Cabrio Rally Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde Kever Cabrio Rally incl. rieten mand met lekkers voor onderweg, een routekaart en een op maat gemaakt roadbook (4 personen per auto)
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw

Tips

  • Tip 1: Maak jouw Kever Cabrio Rally persoonlijk door jouw bedrijfslogo op de kever te plakken en/of kies voor ludieke vragen in het roadbook over jouw bedrijf.
  • Tip 2: Leer onontdekte plekken van Twente kennen, we denken graag mee als het aankomt op verrassende stops en checkpoints.
  • Tip 3: Bij wat minder weer is het mogelijk om het dak dicht te laten, zodat je altijd droog zit.