Rhythm on Trash Twente

Samen met jouw collega's een band vormen en gezamenlijk spelen op alles behalve muziekinstrumenten. Tijdens dit bedrijfsuitje staat teambuilding en gezelligheid centraal. Na afloop genieten van een uitgebreid warm en koud buffet, hmm.. lekker!

Informatie - Rhythm on Trash Twente

Samen met je collega's muzikale klanken voortbrengen op alles behalve een trommel, djembe of drumstel. Teambuilding was nog nooit zo ritmisch! 

Onderweg naar Twente vraag je je af waarom je een product uit het magazijn mee moest nemen voor dit bedrijfsuitje. Eenmaal aangekomen op De Methoeve speculeer je met je collega's over de mogelijke antwoorden onder het genot van een lekkernij en een kop koffie/thee. Dan worden jullie meegenomen door een percussionist naar de weide waar allemaal verschillende 'afvalmaterialen' klaar staan. Van lege flessen tot regentonnen, van emmers, afvalbakken tot cementkuipen. Na een korte uitleg blijkt dat jullie een complete Rhythm on Trash drumband zullen vormen. Alle materialen lenen zich uitstekend voor swingende roffels en ritmes. Het samenspel en de basis slagwerk ritmes worden geoefend. Aan het einde van de workshop produceren jullie één slagwerkstuk. Unite as one!

Na de workshop is het tijd voor een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet, en natuurlijk een drankje. Waarna jullie nog aan de slag gaan met een graffiti workshop, een tastbare herinnering aan dit onvergetelijke personeelsuitje!

 

Inhoud - Rhythm on Trash Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde Rhythm on Trash workshop incl. professionele begeleiding
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Deze activiteit is geweldig als teambuildingsactiviteit.
  • Tip 2: Gebruik je eigen bedrijfsmaterialen tijdens de workshop.
  • Tip 2: Combineer deze activiteit met een graffiti workshop.