Schermen in Twente

Leer de fijne kneepjes van het schermen en daag jouw collega's uit voor een duel in het mooie Twente. Het startschot is gegeven.. Engarde! Ontdek wie van jouw collega's deze vechtsport het beste beheerst. En geniet na afloop van een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet, want na dit actieve bedrijfsuitje heb je zeker trek!

Informatie - Schermen in Twente

Bij deze sport draait het niet om kracht, maar om snelheid en behendigheid. Wie van jouw collega's zal iedereen verslaan en als winnaar de dag mogen afsluiten?

Bij aankomst op De Methoeve zie je de schermmaskers en vesten al klaar liggen, maar eerst genieten van een lekkere bak koffie/thee en bijbehorende lekkernij. Dan is het zover, tijd om je om te kleden! Onder begeleiding van een professionele en ervaren instructeur maak je kennis met alle facetten van de vechtsport. Je leert niet alleen de basistechnieken maar ook de slimme trucjes om je tegenstander te treffen. Tijd voor een één-op-één strijd, wie daag jij uit voor een duel?

Na alle spannende duels is het tijd om bij te komen onder het genot van een drankje. Je hebt ook aardig wat trek gekregen.. Ah, dat is toevallig, de koks serveren net een uitgebreid warm en koud buffet! De dag is omgevlogen.. Of kiezen jullie nog voor een lekkere ijsco als afsluiter?

Inhoud - Schermen in Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde schermclinic incl. professionele begeleiding
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Sluit de dag af met een heerlijke bol ijs uit onze echte ijskar!
  • Tip 2: Combineer de schermclinic met een ritje op de solex voor een hele dag aan plezier.