Solextocht door Twente

Maak een rit op een oldtimer solex en ontdek geheel op authentieke wijze het prachtige Twente! Maak een keuze uit diverse routes en 'brom' met de haren in de wind op de solex langs prachtige boerderijen, weides en pittoreske dorpjes. Stop onderweg voor een teambuildingsopdracht of een cultureel moment. Geniet naderhand van een borrel en een uitgebreid warm en koud buffet, dit alles maakt de dag helemaal compleet!

Informatie - Solextocht door Twente

Solex rijden als bedrijfsuitje, dat is een ervaring. Het door stuwwallen gevormde landschap maakt het tot een heerlijke tour door het glooiende Twentse gebied. Met een snelheid van 30 km per uur totaal relaxed 'brommen' over prachtige landweggetjes op de solex!

Het startpunt van de tour is onze locatie, De Methoeve. De solexen staan bij aankomst al klaar maar eerst wordt de maag natuurlijk gevuld met een kop koffie/thee en een lekkernij. Na een korte uitleg ben je ready to go! Voor welke tour kies jij? Ga je volop genieten van de natuur of bezoek je toch liever pittoreske dorpjes? Daarnaast is het mogelijk onderweg te stoppen voor een hapje, drankje en/of een spannende teamopdracht.

Na een heerlijke tocht kan er bij terugkomst op De Methoeve worden nagepraat over de solextour onder het genot van een drankje. Tevens zal er een uitgebreid warm en koud buffet klaar staan, hmm lekker! Helaas is dag alweer voorbij.. Of sluiten we de dag af met een gezellige feestavond met een pubquiz en DJ? 

Inhoud - Solextocht door Twente

Dit programma is gebaseerd op minimaal 40 personen, een programmaduur van 4 uur en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde solextocht van 1,5 uur incl. gebruik solex (excl. stops)
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Bij fris weer kunt u traditionele leren solex jassen huren.
  • Tip 2: Sluit de dag af met een gezellige feestavond met pubquiz en DJ.