Stoer Werk Twente

Speelgoed voor volwassenen! Nadat je even hebt bijgekletst met je collega's gaan jullie aan de slag met allerlei verschillende bouwmachines. Daag elkaar uit en zie wie deze grote machines het beste kan besturen. Na het harde werken geniet je van een uitgebreid warm en koud buffet. Een onvergetelijk bedrijfsuitje om nog lang over na te praten!

Informatie - Stoer Werk Twente

Teambuilding kon je nog niet eerder zo letterlijk nemen. Samen met en tegen je collega's bouwen aan challenges om zo te ontdekken welk team het behendigste is! Tijdens dit bedrijfsuitje staat gezelligheid centraal.

Aangekomen op De Methoeve wordt je ontvangen met een kop koffie/thee en een lekkernij. Wow, daar in de weide zie je al verschillende machines staan.. Wat gaaf! Na een korte uitleg ga je in teams aan de slag met de verschillende opdrachten. Spelonderdelen waarbij het bouwen centraal staat, zijn: brug bouwen, straatje leggen, graafparcours en pallet challenge. Wedden dat de macht hebben over zo'n grote machine iedereen een kick geeft?! 

Na de spannende opdrachten is het tijd om de maag te vullen, want van al dat stoere werk krijg je natuurlijk honger. Er staat een heerlijk uitgebreid warm en koud buffet klaar gemaakt door onze eigen chefkoks. 

Inhoud - Stoer Werk Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde Stoer Werk Games incl. gebruik bouwmachines
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Uitgebreid warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Jouw eigen bedrijfslogo kan op diverse ludieke manieren verwerkt worden in de teamopdrachten.
  • Tip 2: Het teamgevoel vergroten? Laat bouwhelmen bedrukken voorzien van bedrijfslogo.