Sushi workshop Twente

Rol de lekkerste sushi tijdens deze sushi workshop tijdens jouw bedrijfsuitje. Leer de geheimen kennen van onze chefkoks en geniet naderhand van een uitgebreid Aziatisch buffet, inclusief jouw eigen creaties!

Informatie - Sushi workshop Twente

Sushi is niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken. Met deze workshop leer je zelf de lekkerste rollen maken. Zo geniet niet alleen jij van dit personeelsuitje, maar kunnen ook vrienden en familie van jouw nieuwe vaardigheden profiteren!

Waan je bij aankomst op De Methoeve direct in Aziatische sferen met het glaasje saké bij ontvangst. Geheel in thema start het bedrijfsuitje met een tuktuk rit door Twente, gaaf! Bij terugkomst op De Methoeve zie je tafels staan met diverse dagverse ingrediënten, welke jij mag gebruiken om de heerlijkste sushi te maken.

Leer, onder professionele begeleiding van onze koks, hoe je de allerlekkerste sushi maakt. Ze verklappen de geheimen van hun originele en traditionele sushirecepten en sushigerechten. Geen enkele sushisoort wordt overgeslagen! Wanneer alle sushi gereed is, zullen onze chefs het aanvullen met andere lekkernijen uit de Aziatische keuken tot een uitgebreid buffet.

Inhoud - Sushi workshop Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met een glaasje saké
  • Volledig verzorgde sushi workshop onder begeleiding van onze koks
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Aanvulling op sushi gerechten d.m.v. buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Combineer de workshop met een ritje in de Tuk Tuk!
  • Tip 2: Breid jouw arrangement uit met verschillende activiteiten voor een dagvullend bedrijfsuitje.