Tour de Boer Twente

Geniet tijdens dit bedrijfsuitje op originele en milieuvriendelijke wijze van al het moois dat Twente te bieden heeft. Van het landschap tot aan de boerenbedrijven en hun producten. Je leert niet alleen de ambachtelijke bedrijven kennen, ook mag je van de producten genieten tijdens een uitgebreid buffet. Beweeg, proef en beleef!

Informatie - Tour de Boer Twente

Tijdens je bedrijfsuitje bewustwording creëren en zo Nederland een beetje duurzamer maken? Ontdek tijdens Tour de Boer verschillende Twentse boerenbedrijven die zich hiervoor inzetten en laat je verrassen door hun producten!

Op De Methoeve word je welkom geheten onder het genot van een verse kop koffie/thee en een lekkernij. Aandachtig luister je naar wat dit personeelsuitje je zal brengen. Gaaf, we gaan een tour maken door Twente geheel op duurzaamheid en vitaliteit gericht! Na even wennen aan je nieuwe vervoersmiddel heb je de smaak te pakken. Langs mooie achteraf gelegen weggetjes vind je de weg naar verschillende stops. Tijdens deze stops maak je kennis met het Twentse boerenleven. Bij welke ambachtelijke bedrijven wil jij wel eens een kijkje achter de schermen nemen?

Bij terugkomst op De Methoeve wordt de dag afgesloten met een heerlijk buffet, waarin verantwoorde en lokale boerenproducten een hoofdrol spelen. Je proeft niet alleen de producten die je s' middags hebt gezien, ook producten van andere Twentse biologische bedrijven zijn verwerkt in dit uitgebreide buffet. Je zult versteld staan hoe lekker biologisch en verantwoord eten eigenlijk kan zijn! 

Inhoud - Tour de Boer Twente

Dit programma is gebaseerd op 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Volledig verzorgde Tour de Boer met bezoek aan 3 boerenbedrijven
  • Huur E-chopper of loopfiets (1 per persoon)
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Heerlijk verantwoord en biologisch warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Geef met dit programma je bedrijfsuitje eens een vitaal, duurzaam en educatief tintje
  • Tip 2: Verleng het programma met een feestavond met DJ of live band.