Tuktuk rijden in Twente

Rijden door het glooiende Twentse landschap op drie wielen met een pittig Aziatisch karakter. Inclusief bijpassend Aziatisch warm en koud buffet en onbeperkt gebruik van het drankarrangement. Dat wordt genieten tijdens het personeelsuitje!

Informatie - Tuktuk rijden in Twente

Tuktuk rijden door Twente, een gezellig bedrijfsuitje waarbij je je in Azië waant. De tuktuk (ook: toektoek) is in Aziatische landen hét vervoersmiddel om van punt A naar punt B te komen. Je kunt nu ervaren hoe het is om zelf een tuktuk te besturen!

Voordat de tour gaat beginnen, kun je eerst genieten van een lekkere kop koffie/thee met bijbehorende lekkernij op onze locatie, De Methoeve. Na een korte uitleg en het kiezen van een route ben je klaar om te gaan! In groepjes van drie personen tuf je door het prachtige Twentse landschap. Stop onderweg bij mooie uitzichtpunten of bezoek pittoreske dorpjes.

Bij terugkomst op De Methoeve kan er onder het genot van een drankje worden nagepraat over de tocht. Om in oosterse sferen te blijven serveren onze koks een heerlijk Aziatisch warm en koud buffet, mogelijk aangevuld met je eigen creëerde sushi, eet smakelijk!

De dag zit er alweer op, wat vloog de tijd en wat hebben we genoten van het personeelsuitje.

Inhoud - Tuktuk rijden in Twente

Dit programma is gebaseerd op basis van 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Verzorgde tuktuk rit incl. gebruik tuktuk (3 pers. per tuktuk)
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement
  • Aziatisch warm en koud buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

Tips

  • Tip 1: Een tuktuk tocht is ook goed in te plannen als onderdeel van een activiteitendag of themafeest. Wat dacht je van een combinatie met een sushi workshop?
  • Tip 2: Sluit de dag af met een typisch Aziatisch dessert, zoals mango sticky rice. Hmm, lekker!