Twentse Tapas Workshop

De lekkerste tapas maken, maar dan geheel in Twentse stijl! Echte en eerlijke streekproducten worden verwerkt in heerlijke hapjes. Tapas waar je later met je collega's van mag genieten met als aanvulling een warm en koud buffet. Het bedrijfsuitje was nog nooit zo culinair!

Informatie - Twentse Tapas Workshop

Een tapas workshop met échte Twentse producten. Ambachtelijk en puur, dat proef je!

Bij ontvangst op De Methoeve staat een heerlijke warme drank klaar inclusief bijbehorende snack, het is weer tijd voor het jaarlijkse personeelsuitje! Na een korte uitleg van onze chefkok is het tijd om aan de slag te gaan met heerlijke en verse streekproducten. Vul jij jouw soesjes met gerookte wilde forel uit Reutum of kies jij voor een heerlijke verse groene pesto met rundertartaar uit Denekamp? Daarnaast werk je met seizoensproducten zoals lam uit Weerselo of heerlijke, verse asperges.

Als alle tapas gereed zijn, serveren onze koks een buffet uit als aanvulling op de hapjes. Maar we laten je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan, de recepten kun je thuis nalezen zodat jij het thuisfront ook nog eens 'lekker' kunt verwennen!

Inhoud - Twentse Tapas Workshop

Dit programma is gebaseerd op basis van minimaal 40 personen, een programmaduur van 4 uur, en is inclusief:

  • Ontvangst met een heerlijke runderbouillon en foccacia
  • Volledig verzorgde Twentse Tapas kookworkshop onder begeleiding van onze chef koks
  • Onbeperkt gebruik binnenlands drankenarrangement
  • Aanvulling op gerechten d.m.v. buffet

* Deze prijs is exclusief btw.


Tips

  • Tip 1: Sluit de avond af met Minute to Win It of een gezellige pubquiz!
  • Tip 2: De tapasrecepten kunnen uiteraard geheel naar dieetwensen worden aangepast.