Bedrijfsfeest in Twente

Ben je op zoek naar ideeën of een geschikte locatie voor jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest in Twente? Bij ons, op onze eigen locatie, ben je aan het juiste adres! Wij nemen jou organisatorisch alles uit handen en garanderen een onvergetelijk feest op een toplocatie in Weerselo, Twente.


Benieuwd naar de mogelijkheden? 

De Methoeve

Bij De Methoeve beschikken we over de ervaring, kennis en het personeel om jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest tot een groot succes te maken. Wij organiseren al tientallen jaren personeels- en bedrijfsfeesten op onze eigen evenementenlocatie. Hierdoor beschikken wij niet alleen over de benodigde ervaring, maar stelt dit ons tevens instaat om zelfs op de dag zelf te schakelen. Onverwachts voor verassingen komen te staan is vervelend en niet altijd te voorkomen, maar bij ons weet je dat wij er op voorbereid zijn. Wel zo fijn!

 

Waardevolle investering

Een bedrijfsfeest of personeelsfeest bij ons is een feest waar jaren later nog over gesproken wordt, een feest dat bijblijft. Verwachtingen overtreffen, een bedrijfsfeest afgestemd op jouw organisatie en Twentse gastvrijheid; bij ons heel gewoon.

Graag komen wij persoonlijk en vrijblijvend met jou in contact om je aan de hand van jouw wensen en doelstellingen een passend voorstel te doen.

Referenties

Benieuwd wat anderen van van hun feest bij de Methoeve vonden? Lees dan hier onze referenties.