(Bedrijfs)festival in Twente

Een bedrijfsuitje dat je volledig in festival sferen brengt, hoe lijkt je dat? Met heerlijke cocktails, te gekke muziek, een zomers buffet en hilarische activiteiten. Zo heb je je collega's nog nooit ontmoet. Dit is zonder twijfel de meest originele vorm van teambuilding in Twente!

Zo ziet een bedrijfsfestival eruit!

Stel je voor! Het is een zwoele zomeravond en de festivalweide in Weerselo stroomt vol met vrolijke collega’s. Om je heen zie je prikverlichting en hoor je lekkere lazy loungemuziek. Middenin de weide staat een stretchtent waar collega’s je enthousiast begroeten. Een gastdame heet je welkom en geeft je een heerlijke cocktail… het feest kan beginnen.

Je had natuurlijk gehoopt dat het leuk zou worden, maar dit… is ver voorbij alles wat je had verwacht! Overal is iets te beleven en alles nodigt uit om mee te doen! Voordat je het weet, doe je mee aan Levensgroot Jenga, Who's the Dude, XXL Twister en Scream if you can. Is het stiekem ook teambuilding? Nou, dan mogen ze dat van jou elke week wel organiseren! Tussendoor doe je een drankje, pluk je wat lekkers van het Food Buffet en ontmoet je collega’s, ook collega’s die je anders zelden spreekt. Superleuk! 

Dit is allesbehalve een standaard bedrijfsuitje en je kunt het nog gekker maken. Wat dacht je van een serie foodtrucks? Of een echte Mindf.ck artiest die laat zien dat niets is wat het lijkt. Wil je je collega’s helemaal uit hun plaat laten gaan met een festival DJ? Alles is mogelijk!

Festival Pakket

Ons allesbehalve-standaard-festivalpakket is gebaseerd op 100 personen, heeft een programmaduur van 4 uur en is inclusief:

  • ontvangst met welkomstcocktail
  • volledig verzorgde Festivalgames incl. begeleiding
  • onbeperkt gebruik van het binnenlands drankarrangement
  • zomers Food Festival buffet

* Deze prijs is exclusief btw.

 

Meer informatie nodig of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Zie je het al helemaal zitten? Vraag dan een offerte aan!

 

Festival Plus Pakket

Wie allesbehalve-standaard nog niet genoeg vindt, kan kiezen voor het Festival Plus Pakket. Dat stellen we op maat samen, in overleg met jou. Een paar suggesties:

  • Breid het festival uit met diverse vormen van entertainment. Van Mindf.ck of Sisha Lounge tot levensgroot Pacman.
  • Geef het festival letterlijk en figuurlijk je eigen kleur en glans, met festivalbandjes, -matjes en -lampjes in eigen huisstijl.
  • Boek een aantal foodtrucks, om het festivalgevoel nog verder te versterken!
  • Heb je een wens of gek idee? Vertel het ons en we gaan ermee aan de slag!