Bruiloft in Twente

Jouw bruiloft, de voltrekking van je huwelijk of de viering van jouw huwelijksjubileum zijn mooie, bijzondere momenten die gevierd moeten worden op een minstens zo mooie en bijzondere trouwlocatie. Een onvergetelijke dag waarop alles moet kloppen, omringd door familie en vrienden, in een romantische omgeving.

De Methoeve, een officiële trouwlocatie uitermate geschikt voor jouw bruiloft, huwelijksvoltrekking of huwelijksjubileum gelegen in het groene hart van Twente.

Jouw feest, jouw invulling

Al tientallen jaren overtreffen wij verwachtingen en onderscheiden wij ons van anderen door ieder evenement uniek te maken. Geen standaard programma, maar een programma vormgegeven door jouzelf, voor jouzelf.

Vanaf het versturen van de officiële uitnodigingen van je bruiloft en de aankleding van de door jouw gekozen trouwlocatie tot en met het geven van het ‘ja-woord’ en het klein- of juist grootschalige feest dat de dag passend afsluit. Hoewel wij jou graag met raad en daad bijstaan, bepaal jij hoe ‘de mooiste dag van jouw leven’ ook echt de mooiste dag van jouw leven wordt.

Trouwlocatie(s)

Waar wij dit doen? Gewoon hier op onze eigen, officiële trouwlocatie in hartje Twente: de Methoeve in Weerselo. Een bijzondere trouwlocatie die beschikt over zowel binnen- als buitenlocaties. Zo ben jij altijd verzekerd van een locatie voor jouw feest die past bij het aantal gasten dat jij voor ogen hebt.

Eén contactpersoon

Wij beschikken over meerdere ervaren eventmanagers die allen hun vak verstaan, maar wij begrijpen ook hoe belangrijk duidelijke communicatie en persoonlijk contact is voor jou. Daarom ben je er bij ons van verzekerd dat je vanaf het begin tot het einde in contact staat met dezelfde contactpersoon. Een contactpersoon die jou dus niet alleen van begin tot eind bijstaat, maar één die jou kent en gegarandeerd ontzorgt.

Graag komen wij persoonlijk en vrijblijvend met jou in contact om je onder het genot van een kop koffie, aan de hand van jouw wensen, een passend voorstel te doen dat past bij jou en jouw budget.