Congres organiseren in Twente

Een congres of seminar organiseren in een groene omgeving, die voorzien is van alle faciliteiten? De Methoeve in Weerselo is hiervoor een uitstekende congreslocatie in hartje Twente.

Onze congreslocatie, de Methoeve, beschikt over verschillende zalen, met ieder een unieke style die zowel zelfstandig als gekoppeld gebruikt kunnen tijdens jouw congres.

Vast contactpersoon

Een één- of meerdaags congres of seminar organiseren is niet eenvoudig, maar gelukkig staat één van onze ervaren eventmanagers jou van begin tot eind met raad en daad bij.

Zo ben je te allen tijde verzekerd van goed, gegrond advies en tevens van een vast contactpersoon die op de hoogte is van jouw wensen.

Ontzorgen

Bij de Methoeve hebben wij het vaak over het ‘ontzorgen’ van onze gasten. Hoewel wij het ook een tenenkrommend cliché vinden, omschrijft het in essentie wel wat wij doen. Zo kun jij tijdens het congres zelf, net als onze eerdere klanten, net zo genieten als jouw gasten.

Wij denken graag met je mee bij de invulling van jouw congres. Niets is onmogelijk; wij verrassen je graag! Vraag hier vrijblijvend meer informatie of een offerte aan.