Event Creators

Event Creators is een evenementenorganisatie gevestigd op De Methoeve. Vanuit hun hoofdkantoor in Weerselo organiseren zij (zakelijke) evenementen door het hele land, ook op De Methoeve zelf.

Je hebt maar één kans om een event te creëren dat jij en jouw gasten nooit meer vergeten. Dat bewustzijn zit in de vezels van iedereen die werkt bij Event Creators. Van de allereerste uitnodiging, tot een spetterende aftermovie. Event Creators gaat graag verder dan de verwachting, jij ook?

Event Creators werkt met een sterk team van grotendeels vaste krachten met elk hun eigen expertise. Allemaal leven ze de visie van Event Creators. Het vertrouwen van een klant vinden ze nooit vanzelfsprekend, maar altijd bijzonder. Dat koestert Event Creators.

Samen doen zij er alles aan om succesvolle events neer te zetten en doelstellingen te behalen. Altijd die stap extra en de lat weer iets hoger. Onze missie: verder gaan dan jouw verwachting!

Waar en wanneer jij maar wilt

Event Creators organiseert events door het hele land, op elke gewenste locatie. Bij jouw bedrijf, op De Methoeve of op een andere plek die precies aan jouw wensen voldoet. En als de plek er niet is, dan creëren we hem. Van project mapping op gevels tot drijvende podia; niets is voor hen te gek!

Van het familiegevoel moet je het hebben

Event Creators is ontstaan als een familiebedrijf en dat merk je nog steeds. Ze werken met een kernteam van vaste medewerkers die vaak al jaren bij werkzaam zijn bij Event Creators. Dat geeft verbinding en bovendien behoud van kennis, ervaring en betrokkenheid.

Met een team van ruim 40 vaste krachten en meer dan 50 oproepkrachten, doet iedereen waar hij goed in is. Het team is vertrouwd met elkaar en heeft aan een half woord genoeg om te begrijpen wat er allemaal moet gebeuren. Hoe belangrijk dat is? Dat merk je niet. En dat willen ze graag zo houden!