Onze keuken

Evenementenlocatie De Methoeve beschikt over een eigen, moderne keuken inclusief keukenbrigade. Onze keuken staat bekend om zijn ambachtelijke manier van werken, het gebruik van verse, regionale producten en zijn flexibele, op jouw wensen afgestemde menu.

Kwaliteit en smaak vinden wij het allerbelangrijkste. Daarom worden onze ingrediënten met zorg gekozen en de gerechten huisbereid. Al ruim twintig jaar verzorgen onze culinaire wonders de catering voor allerlei evenementen van allerlei groottes.

Alles moet kloppen

Als je het onze mensen vraagt is de uitstraling en kwaliteit van het eten cruciaal voor de beleving en waardering van jouw evenement. Van de bereiding tot het uitserveren, van de smaak tot de presentatie. Alles moet kloppen en daar gaan wij voor!

Blijven innoveren

Gewoon is ook maar gewoon. Natuurlijk is er niks mis met een overheerlijke hamburger, maar wat dacht je van een ‘build your own burger bar’  Stikstof lolly’s, een proseccoboom of smoothiebar; slechts een greep uit de vele mogelijkheden die wij onze gasten bieden.

Onze keukenbrigade vindt het leuk om te innoveren, nieuwe dingen bedenken om jou en je gasten te verassen. Verder gaan dan de verwachting, noemen wij dat.

‘Live cooking’

Onze koks de door jouw uitgekozen gerechten à la minute laten bereiden? Geen probleem! Niets zo lekker als boterzachte biefstukjes, heerlijk gemarineerde spareribs of malse kipsaté die voor jouw neus wordt klaargemaakt. Die zalige barbecuegeur, het sissende geluid wanneer het vlees de barbecue raakt; het water loopt ons al in de mond.

Iedere gast is uniek

Geen één gast of evenement is hetzelfde. Daarom bereiden wij met liefde een voor jou en jouw gasten op maat gemaakt menu aan. Het assortiment stellen we samen naar de wensen van jou en je gasten, want ieder evenement is uniek.

Persoonlijke wensen en diëten verdienen en krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht, zodat iedereen zich welkom voelt en naar hartenlust kan genieten van al het lekkers dat onze keuken te bieden heeft.