Kever Roadtrip & Helikopter Cruise

Wil je je hele organisatie letterlijk in beweging brengen en vanuit verschillende perspectieven laten kijken? Verras je collega’s dan met een ongeëvenaarde roadtrip door Twente in klassieke Kever Cabrio’s, gevolgd door een Helikopter Cruise. Compleet met team challenge, Roadbook, prijsuitrijking en een (h)eerlijk warm en koud buffet met drankjes en gezelligheid!      

Dit ga je meemaken! Wedden dat je niet weet wat je meemaakt?

We starten op Het Buitengoed te Weerselo. Vanuit hier rijd met al je collega’s in een indrukwekkende sliert authentieke Kever Cabrio’s door Twente en waan je in de jaren 40 van de vorige eeuw. Ervaar hoe het voelt om old school te rijden, zonder stuurbekrachtiging en elektronische stabiliteitscontrole. Met hulp van een Roadbook, routekaart, kennis én intuïtie van collega’s vind je je weg naar diverse checkpoints. Geniet samen met het dak open van het prachtige Twentse landschap en stop onderweg voor een culinaire of culturele belevenis.

Wil je de trip combineren met een team challenge? Dat kan! Wat dacht je van een parcours waarbij de bestuurder geblinddoekt zijn weg moet vinden en inparkeren op basis van de aanwijzingen van de bijrijders? De ultieme vertrouwenstest.

De Kever Roadtrip is al fantastisch, maar met de Helikopter Cruise als toetje til je dit bedrijfsuitje volledig over de top! Wedden dat je collega’s compleet overdonderd zijn als ze op de plek aankomen? “Wat… is die voor ons?!!” JA! Helemaal. Met snelheden van 200 km en hoogtes van […?/…] vliegen jullie over het Twentse landschap. Wat. Een. Ervaring.

De helikopter brengt alle teams terug naar Het Buitengoed. Met een brede smile ontvangt iedereen een drankje en wandel je samen richting het uitgebreide warm en koud buffet. Aansluitend is de prijsuitreiking. De equipe die de minste kilometers heeft gereden en de opdrachten het best heeft uitgevoerd, mag de champagne ontkurken. Iedereen voelt zich een winnaar; dit is een bedrijfsuitje om nooit te vergeten en nog lang over na te praten!

Programma Kever Roadtrip & Helikopter Cruise

De Kever Roadtrip & Helikopter Cruise challenge bieden we aan vanaf 100 personen, heeft een programmaduur van 4 uur en is inclusief:

  • ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • volledig verzorgde Kever Cabrio Roadtrip, inclusief rieten mand met lekkers voor onderweg, een routekaart en een op maat gemaakt Roadbook (4 personen per auto)
  • spectaculaire helikoptervlucht over het Twentse landschap
  • uitgebreid warm en koud buffet
  • onbeperkt gebruik binnenlands drankarrangement.

 

Meer informatie nodig of wil je gewoon even sparren over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Zie je het al helemaal zitten? Vraag dan een offerte aan!

 

Uitbreidingsmogelijkheden

Zit er nog teveel energie in de gezamenlijke teammotor om nu al te stoppen? Dan gaan we toch nog even door!

  • Tip 1: Maak de dag compleet met een feestavond met DJ op Het Buitengoed
  • Tip 2: Leer onontdekte plekken van Twente kennen. We denken graag mee als het aankomt op verrassende stops en checkpoints.
  • Tip 3: Laat jullie event professioneel verfilmen voor jullie eigen aftermovie