Bedrijfstraining

Bent u op zoek naar een locatie voor (bedrijfs-)training? Eventlocatie de Methoeve is zeer geschikt als trainingslocatie voor bedrijfstrainingen. Daarnaast nemen wij u graag de organisatie en coördinatie van uw bijeenkomst uit handen. De ligging van de Methoeve in het groene hart van Twente zorgt voor een stukje "natuurlijke" inspiratie tijdens de training.

Zalen

Door ons diverse aanbod aan zalen hebben we zowel ruimtes die een meer huiselijke en kleinschalig sfeer uitstralen, maar ook een grote zaal die voorzien is van alle technische middelen die u nodig heeft voor een grote groep. Wilt u voor de training en de tussentijdse lunch gebruik maken van verschillende ruimtes? Geen probleem! De Methoeve beschikt over verschillende binnen-, en buitenlocaties die u in kunt zetten voor uw evenement. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze zalen.

Gunstige, centrale ligging in Twente

Evenementenlocatie de Methoeve ligt in hartje Twente. Een omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes maar toch eenvoudig bereikbaar door de gunstige ligging aan de A1. De multifunctionele locatie biedt door de ruime opzet en flexibele inzet van de verschillende zalen ruimte aan groepen van 10 tot 1500+ personen. De Methoeve beschikt daarnaast over 3 hectare evenementenweide, ruime terrassen, een tuin met exclusief tuinmeubilair van Gardeluxe B.V., voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd mooi uitzicht!

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio.

Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bedrijfstraining! Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.