Bruiloft

Uw trouwdag of de viering van een huwelijksjubileum zijn speciale momenten. Een dag waarop alles moet kloppen in een romantische omgeving met een intieme sfeer. Omringd door familie en vrienden organiseren wij uw huwelijksfeest graag op onze locatie in Weerselo: de Methoeve.

De omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes biedt een schitterend decor voor uw bruiloft of jubileum. De perfecte feestlocatie die zowel ruimte biedt aan grote als intieme gezelschappen. Rustig en afgelegen, maar tegelijkertijd uitstekend bereikbaar en met voldoende parkeerruimte voor al uw gasten.

We stellen graag samen met u, onder het genot van een kop koffie, het arrangement samen dat het beste past bij uw persoonlijke wensen en budgetindicatie.

Zalen

Door ons diverse aanbod aan zalen hebben we zowel ruimtes die een meer huiselijke en kleinschalig sfeer uitstralen, maar ook een grote zaal die voorzien is van alle technische middelen die u nodig heeft voor een grote groep. Wilt u voor de training en de tussentijdse lunch gebruik maken van verschillende ruimtes? Geen probleem! De Methoeve beschikt over verschillende binnen-, en buitenlocaties die u in kunt zetten voor uw evenement. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze zalen.

Gunstige, centrale ligging in Twente

Evenementenlocatie de Methoeve ligt in hartje Twente. Een omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes maar toch eenvoudig bereikbaar door de gunstige ligging aan de A1. De multifunctionele locatie biedt door de ruime opzet en flexibele inzet van de verschillende zalen ruimte aan groepen van 10 tot 1500+ personen. De Methoeve beschikt daarnaast over 3 hectare evenementenweide, ruime terrassen, een tuin met exclusief tuinmeubilair van Gardeluxe B.V., voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd mooi uitzicht!

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio. Als u aangeeft wat u verwacht van een overnachtingslocatie, regelen wij voor u de locatie die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Wij denken graag met u mee bij de invulling van uw feest of event. Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.

Referenties

Benieuwd wat anderen van van hun feest bij de Methoeve vonden? Lees dan hier onze referenties.