Congres

Een congres organiseren in een groene omgeving, die voorzien is van alle faciliteiten? De Methoeve in Weerselo is een uitstekende congreslocatie in hartje Twente.

Een kleinschalige managementvergadering, een training voor het personeel of een groot congres; wij zorgen er voor dat alles tot in de puntjes geregeld is en dat u volledig ontzorgd bent. Locatie, faciliteiten, technische ondersteuning, catering, sprekers... alle aspecten worden grondig met u doorgesproken en waar nodig aangepast aan uw wensen. Op elk moment bent u op de hoogte van de voortgang en tijdens de uitvoering van het event staan we in direct contact met u, zodat we ter plekke bij kunnen sturen.

Zalen

Door ons diverse aanbod aan zalen hebben we zowel ruimtes die een meer huiselijke en kleinschalig sfeer uitstralen, maar ook een grote zaal die voorzien is van alle technische middelen die u nodig heeft voor een grote groep. Wilt u voor de training en de tussentijdse lunch gebruik maken van verschillende ruimtes? Geen probleem! De Methoeve beschikt over verschillende binnen-, en buitenlocaties die u in kunt zetten voor uw evenement. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze zalen.

Gunstige, centrale ligging in Twente

Evenementenlocatie de Methoeve ligt in hartje Twente. Een omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes maar toch eenvoudig bereikbaar door de gunstige ligging aan de A1. De multifunctionele locatie biedt door de ruime opzet en flexibele inzet van de verschillende zalen ruimte aan groepen van 10 tot 1500+ personen. De Methoeve beschikt daarnaast over 3 hectare evenementenweide, ruime terrassen, een tuin met exclusief tuinmeubilair van Gardeluxe B.V., voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd mooi uitzicht!

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio.

Wij denken graag met u mee bij de invulling van uw congres. Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.