Familiedag

Bent u verantwoordelijk voor de organisatie van de familiedag met uw bedrijf dit jaar en bent u op zoek naar een originele invulling en locatie? De Methoeve doet u graag een aantal suggesties voor leuke activiteiten en heeft een prachtige locatie in het groene hart van Twente. Wij zorgen dat er nog lang nagepraat wordt over de familiedag die u georganiseerd heeft.

De Methoeve beschikt over verschillende zalen met ieder hun eigen sfeer. De royale entree, het moderne design van de tuinzaal, de comfortabele foyer, de gezellige bruine kroeg en de volledig ingerichte themazaal maken van de Methoeve een verrassend complete locatie, van alle gemakken voorzien.

We gaan graag persoonlijk met u in gesprek om u aan de hand van uw wensen een passend voorstel te doen voor uw familiedag. Wij hebben een heel divers aanbod aan activiteiten voor de invulling van een mooi programma;

  • Workshops
  • Teambuilding activiteiten
  • Outdoor events
  • Themafeesten
  • Sportieve activiteiten
  • Culinaire activiteiten

Klik hier voor een overzicht van onze suggesties voor een activiteit tijdens uw familiedag.

Zalen

Door ons diverse aanbod aan zalen hebben we zowel ruimtes die een meer huiselijke en kleinschalig sfeer uitstralen, maar ook een grote zaal die voorzien is van alle technische middelen die u nodig heeft voor een grote groep. Wilt u voor de training en de tussentijdse lunch gebruik maken van verschillende ruimtes? Geen probleem! De Methoeve beschikt over verschillende binnen-, en buitenlocaties die u in kunt zetten voor uw evenement. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze zalen.

Gunstige, centrale ligging in Twente

Evenementenlocatie de Methoeve ligt in hartje Twente. Een omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes maar toch eenvoudig bereikbaar door de gunstige ligging aan de A1. De multifunctionele locatie biedt door de ruime opzet en flexibele inzet van de verschillende zalen ruimte aan groepen van 10 tot 1500+ personen. De Methoeve beschikt daarnaast over 3 hectare evenementenweide, ruime terrassen, een tuin met exclusief tuinmeubilair van Gardeluxe B.V., voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd mooi uitzicht!

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio. Als u aangeeft wat u verwacht van een overnachtingslocatie, regelen wij voor u de locatie die aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Wij denken graag met u mee bij de invulling van uw feest of event. Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.

Referenties

Benieuwd wat anderen van van hun feest bij de Methoeve vonden? Lees dan hier onze referenties.