Geschiedenis

In 1975 erfden Hannie en Harrie Droste een weiland aan de rand van het Twentse dorpje Weerselo. Een prachtig plekje voor een woonhuis. Voorwaarde voor een bouwvergunning was echter wel een bedrijfspand. Ze hadden geen idee wat ze met een bedrijf moesten, konden eigenlijk alleen maar bedenken dat het verplicht te bouwen gebouw zo goedkoop mogelijk moest zijn en dat de onkosten misschien terug te verdienen waren door dat gebouw te verhuren als caravan stalling.

Toen het gebouw er stond, ontdekten Harrie en Hannie - tot hun eigen verbazing- dat ze ondernemers zijn..... caravans zijn er nooit gestald, paarden wel. En op de tijden dat de manege niet werd gebruikt door de paarden kwamen er kinderpartijtjes, cowboyfeesten, concerten en zelfs werd de hal omgetoverd tot een lentetuin.

De lentetuin is uitgegroeid tot meerdere tuinshows in Duitsland en Luxemburg. Onder de merknaam Gartenträume, Winterträume zijn we zelfs marktleider in Duitsland. Het succes concept van de evenementen in De Methoeve werd verplaatst naar andere locaties en zo trokken Hannie en Harrie - met in hun kielzog toeleveranciers, groenbedrijven, etc - in het begin heel Nederland door en daarna werden ook Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk en Luxemburg veroverd. We zijn dicht bij huis begonnen en stapsgewijs verder Europa ingetrokken.

Harrie en Hannie, de founders. Hun droom is uitgekomen. Dankzij hard werken, vaak vallen, opstaan en weer doorgaan.