Vergadering

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Twente? De Methoeve is een vergaderlocatie in hartje Twente, Overijssel. Door de diversiteit aan zalen van onze locatie hebben we voor alle groepsgroottes een passende oplossing.

Vergadersessies zijn vaak lang en aan het eind van de dag is de focus en inspiratie zoek. Eventlocatie de Methoeve beschikt zowel over mooie binnenruimtes als over terrassen en een unieke en inspirerende overdekte buitenlocatie met uitzicht over het Twentse landschap.

Een nieuwe manier van communiceren in een unieke setting stimuleert mensen creatief om te gaan met vraagstukken, innovaties en ideeën. U denkt misschien niet meteen aan skippyballen tijdens uw vergadersessie, maar wist u dat het u en uw medewerkers een betere focus geeft?

Natuurlijk is er tijd om te ontspannen! Onderbreek de vergadersessie voor een frisse wandeling of geniet van een vers gemaakte smoothie. Wij beschikken over een uitstekende keuken en bereiden graag uw vitale lunch voor u.

Zalen

Door ons diverse aanbod aan zalen hebben we zowel ruimtes die een meer huiselijke en kleinschalig sfeer uitstralen, maar ook een grote zaal die voorzien is van alle technische middelen die u nodig heeft voor een grote groep. Wilt u voor de training en de tussentijdse lunch gebruik maken van verschillende ruimtes? Geen probleem! De Methoeve beschikt over verschillende binnen-, en buitenlocaties die u in kunt zetten voor uw evenement. Kijk hier voor een compleet overzicht van onze zalen.

Gunstige, centrale ligging in Twente

Evenementenlocatie de Methoeve ligt in hartje Twente. Een omgeving met glooiende essen, oude bossen en slingerende beekjes maar toch eenvoudig bereikbaar door de gunstige ligging aan de A1. De multifunctionele locatie biedt door de ruime opzet en flexibele inzet van de verschillende zalen ruimte aan groepen van 10 tot 1500+ personen. De Methoeve beschikt daarnaast over 3 hectare evenementenweide, ruime terrassen, een tuin met exclusief tuinmeubilair van Gardeluxe B.V., voldoende parkeergelegenheid en een gegarandeerd mooi uitzicht!

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio.

Wij denken graag met u mee bij de invulling van uw vergadering. Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.