Over ons

De Methoeve, vanaf heden Buitengoed geheten, is een evenementenlocatie gelegen in het rustieke Twentse plaatsje Weerselo, vond zijn oorsprong halverwege de jaren zeventig. Waar Buitengoed in zijn beginjaren diende als manege en locatie voor kleinschalige evenementen als verjaardagspartijen, lentetuinen en themafeesten is het vandaag de dag uitgegroeid tot een zeer bijzondere evenementenlocatie die ruimte biedt voor tal van verschillende zakelijke activiteiten.

Van toen tot nu

In 1975 besloten onze oprichters Harrie en Hannie Droste om aan de rand van het Twentse dorp een manage te bouwen die tevens kon dienen als een verhuurbare ruimte voor allerlei doeleinden.

Naarmate de jaren verstreken, bleef De Methoeve groeien. Vandaag de dag beschikt de multifunctionele evenementenlocatie over drie zalen met ieder een eigen unieke styling, ruim drie hectare aan evenementenweide, diverse kantoorruimtes, een keuken en eigen magazijn.

Net als de oppervlakte van het terrein werden de evenementen alsmaar groter. Van bedrijfsfeesten en bruiloften tot congressen en bedrijfstrainingen; alles is mogelijk.

Multifunctionele evenementenlocatie

De prachtige ligging in het groene hart van Twente, de sfeervolle inrichting en de multifunctionele indeling maken de Methoeve tot een locatie geschikt voor ieder evenement.

Evenementen organiseren op onze eigen locatie. Een droom van onze oprichters. Toen een ambitie, nu al meer dan 35 jaar een passie.