Personeelsfeest in Twente

Voor uw personeelsfeest in Twente ben je bij De Methoeve aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van het organiseren van personeelsfeesten kunnen wij zeggen dat wij de expert voor jou zijn! Onze eigen locatie in hartje Twente, Weerselo, biedt veel mogelijkheden voor een goed georganiseerd personeelsfeest. Wij regelen het graag voor jou, hier, op de Methoeve.

Jouw personeelsfeest in Twente

Wij nemen jou met alle liefde de organisatie van jouw personeelsfeest in Twente uit handen zodat de aanloop naar het personeelsfeest net zo ontspannend verloopt als de dag zelf. Samen met jou bepalen wij graag de invulling van jouw personeelsfeest in Twente. Een overheerlijke barbecue workshop gegeven door één van onze eigen koks, een schilderworkshop, de omgeving verkennen op een ouderwetse Solex, touren door het Twentse landschap in een Kever Cabrio of met scherp schieten tijdens de Highland Games. Alles is mogelijk!

De Methoeve beschikt over een groot aanbod aan unieke, verrassende en nieuwe activiteiten. Alle activiteiten kunnen los geboekt of onderling gecombineerd worden.

Werkwijze Personeelsfeest in Twente

In aanloop naar de feestelijke dag gaan wij graag met jou in gesprek over het personeelsfeest in Twente, want wij vinden dat het personeelsfeest moet passen bij het karakter van jouw organisatie.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hier informatie aan of ontvang vrijblijvend een offerte. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0541-669591.