Personeelsfeest Fugers Food Group

Fugers Food Group, kortweg FFG, was op 21 juli 2018 te gast op de Methoeve voor een dag bomvol leuke, afwisselende activiteiten. Van hamerslingeren tijdens de Schotse Highland Games tot scheuren op een Solex door het groene hart van Twente.

Het Twente landschap verkennen

Het Twente landschap verkennen

Halverwege de zaterdagmiddag, na eerst een warme drank en lekkernij te hebben genuttigd, startten de veertig medewerkers van FFG ieder hun eigen Solex. In ongeveer een uur tijd verkenden zij vervolgens de groene omgeving rondom Weerselo. Onderweg voerden de verschillende teams een opdracht uit.

De Methoeve

Eenmaal teruggekeerd op de Methoeve werd de Solex ingeruild voor een drankje en kregen de teams de opdracht om ieder een teamcaptain te kiezen. Deze man of vrouw kleedde zich vervolgens om en ging daarna gedurende de Schotse Highland Games getooid in Schotse kledij voorop in de strijd.

Boomstamwerpen, hamerslingeren, boomstamzagen, kei-stoten, buksschieten, touwtrekken en boomstamestafette. Niks was te gek voor de deelnemers. Onder het genot van hard gelach en gekoelde dranken deden de verschillende teams er alles aan om de beste te zijn op de verschillende onderdelen.

De Methoeve
Bon appétit!

Bon appétit!

Toen rond zessen de middag plaats maakte voor de avond, kwamen de Highland Games ten einde en maakten de medewerkers van FFG zich op voor een warm en koud buffet bestaande uit onder andere biefstukpuntjes, diverse pastasalades, kipsaté van de grill en vers gebakken friet.

Wie wist er het meest?

Nadat iedereen zijn buik gezalfd had, was het tijd voor de pubquiz. Onder het genot van achtergrondmuziek, koude drankjes en warme hapjes werd de kennis groep van veertig tot laat in de avond uitvoerig getest.

Een geslaagde dag!

Wie wist er het meest?

Programma
Programma
10
Begeleiding
Begeleiding
10
Eten & drinken
Eten & drinken
10
Activiteiten
Activiteiten
10
Investering
Investering
10

Vrijblijvend een afspraak plannen?