AeroFest

Aeronamic, een toonaangevende speler in de luchtvaartindustrie ontstond in 1988. Zes lustra later was het tijd voor een groot festival genaamd Aerofest, want wanneer je als organisatie dertig jaar bestaat, heb je wat te vieren.

Het ontvangst

Het ontvangst

Maanden voor de eerste gast op het festivalterrein arriveerde, maakten wij de genodigden al warm. Uitnodigingen, vooraankondigingen, een pre-movie en enkele weken voorafgaand aan Aerofest zelfs een band die live muziek speelde op het hoofdkantoor om ook de laatste twijfelaars over de streep te trekken.

Op 9 juni 2018 was het dan eindelijk zover. 228 festivalgangers verzamelden zich op de Methoeve in Weerselo waar zij nadat zij voorzien waren van unieke Aerofest polsbandjes, het terrein konden betreden.

Food & drinks

Rond 18.00 uur, onder het genot van een nog hoogstaand zomers zonnetje, werden de eerste feestbeesten binnengelaten. Het foodplein, waar allerlei foodtrucks en -corners stonden geparkeerd, kon betreden worden.

De geuren van typische festivalgerechten verspreidden zich over het terrein. Van onder andere hamburgers, friet en hotdogs tot pizza en gewokte gamba’s. Daarnaast had iedereen ook nog toegang tot een brood- en saladebuffet, smoothie-buffet en stond er een ijscokar klaar met smaken in de kleuren van Aeronamic. Voor elk wat wils.

Food & drinks
Aerofest ‘18

Aerofest ‘18

Nadat iedereen zijn buik volgegeten had, hadden de gasten de tijd om rustig te ontdekken wat er nog meer te beleven was op het festivalterrein. Een nostalgisch potje Twister, Jenga XXL, karaoke in het karaokebos of toch liever lurken aan de pijp in de prachtig ingerichte shisha lounge. Alles was mogelijk onder het genot van de deuntjes van de reeds opgekomen DJ die iedereen in een ‘festivalstemming’ bracht.

Nadat de klok half negen sloeg, was het tijd voor de feestavond: ‘de vrienden van Aeronamic’. Op de mainstage werden de festivalgangers kort toegesproken om vervolgens tot in de late uren vermaakt te worden door acts als vuurspuwen en livemuziek van diverse artiesten en bands.

Een knallend einde

Een festival is geen festival als het niet wordt afgesloten met een spetterende vuurwerkshow. Iets voor twaalven werd de inmiddels donkere lucht opgelicht door talloze kleuren om op een geweldige manier Aerofest ’18 af te sluiten.

Een knallend einde

Programma
Programma
8
Begeleiding
Begeleiding
10
Eten & drinken
Eten & drinken
10
Activiteiten
Activiteiten
7
Investering
Investering
6

Vrijblijvend een afspraak plannen?