Asito creëert

Op dinsdag 11 september 2019, tegen het middaguur, ontvingen wij zo’n vijfenzestig medewerkers van het schoonmaakbedrijf Asito op de Methoeve. Voor deze grote, gezellige groep stond een graffiti- en schilderworkshop op het programma met een gezamenlijke barbecue als afsluiting van de dag.

Vers lunchbuffet

Vers lunchbuffet

Voor onze artiesten in spe aan de slag gingen met de spuitbussen en verfkwasten, werd er eerst gezamenlijk gegeten. De dag werd namelijk afgetrapt met heerlijk, uitgebreid lunchbuffet bestaande uit onder andere luxe broden, eigengemaakte jam en verschillende zoetwaren, vers handfruit, verschillende soorten kaas en vleeswaren en diverse koude en warme dranken.

Na afloop van het gezamenlijk lunchbuffet verplaatste de groep zich naar de Tuinzaal waar een plenaire presentatie plaatsvond gegeven door de directie van Asito.

Spuitbus in de aanslag

Nadat de groep op ludieke wijze in teams van drie was opgedeeld, kon de workshop écht beginnen. Vooraf was er door de graffiti-artiest die tevens de workshop begeleidde een op maat gemaakt ontwerp voor Asito gemaakt dat bestond uit diverse doeken. Iedere groep kreeg zijn eigen doek dat zij vervolgens naar eigen wens konden vormgeven.

Na afloop van twee uren bomvol creativiteit werden alle doeken samengevoegd en vormden zij één groot kunstwerk met daarin elementen en het logo van Asito verwerkt.

Spuitbus in de aanslag
Naborrelen en lekker eten

Naborrelen en lekker eten

Er was een einde gekomen aan de workshop, maar voor onze gasten begon de avond pas net. Terwijl zij plaatsnamen op ons terras om onder het genot van een hapje en drankje gezellig na te praten, bereidden onze koks een barbecuebuffet voor hen klaar.

Om half zes konden de medewerkers van Asito aanvallen. Het buffet, bestaande uit onder andere gemarineerde biefstukpuntjes, gegrilde bavette, diverse (pasta)salades en diverse vegetarische gerechten, viel goed in de smaak.

Tegen zonsondergang, zo rond half acht, zat het geslaagde bedrijfsuitje erop. Een prachtige dag, met lekker weer en leuke mensen!


Programma
Programma
10
Begeleiding
Begeleiding
8
Eten & drinken
Eten & drinken
7
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?