Creatief met Dimence

De lente van 2017 had net zijn intrede gedaan, maar de temperatuur buiten verraadde anders. Gelukkig voor ons, en voor het vijfentwintig personen tellende gezelschap dat wij vandaag mochten ontvangen op onze eigen Methoeve vond het bedrijfsuitje van Dimence binnen plaats.

Het ontvangst

Het ontvangst

De gasten werden op deze regenachtige woensdagmiddag eind maart warm onthaalt. De rode loper lag uit en de verwarming stond hoog. "Heerlijk binnenkomen zo", hoorden wij één van de eerste gasten zeggen. In de Foyer stond een koffie- en thee buffet met lekkernijen klaar. Even opwarmen en aan de slag!

Spuitbus in de aanslag!

Opgewarmd, omgekleed en bomvol enthousiasme begon de groep aan onze graffiti-workshop. Deze workshop, die onder leiding stond van Chris Veldhof, zorgde ervoor dat deelnemers hun creativiteit de vrije loop lieten gaan. Tijdens de workshop werkte iedere deelnemer aan zijn eigen doek, maar al deze doeken samen vormden één groot kunstwerk met daarin het logo van Dimence verwerkt.
Gedurende de middag ondersteunde Chris onze gasten met raad en daad. Zo leerden zij een hoop nieuwe termen en technieken, maar werd er bovenal veel gelachen en goed samengewerkt.

Spuitbus in de aanslag!
Tapas op zijn Twents

Tapas op zijn Twents

Rond half zes verplaatsen onze kunstenaars voor een dag zich naar de keuken. Hier werd de spuitbus ingeruild voor een spatel, want de volgende workshop stond alweer op het punt van beginnen.
De Twentse tapasworkshop met échte Twentse producten viel goed in de smaak bij onze gasten. Onder leiding van onze eigen chef-kok maakte de groep de lekkerste hapjes. Van Rundertartaar en gerookte wilde forel tot geroosterde krentenwegge met verse kipsalade en gevulde paddenstoelen.
Na afloop aten onze gasten de zelf gemaakte tapas uiteraard zelf op, maar dan wel aangevuld met een passend warm buffet. Loat 't oe smaken!


Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
10
Eten & drinken
Eten & drinken
9
Activiteiten
Activiteiten
10
Investering
Investering
9

Vrijblijvend een afspraak plannen?