Feesten met de Voskamp Groep

Op 13 mei 2017 organiseerden wij het jaarlijkse personeelsfeest voor de medewerkers van de Voskamp Groep. Rond 16.00 uur heetten wij de groep van 75 personen welkom op onze eigen Methoeve. Voor hen stond een prachtige dag bomvol activiteiten op het programma.

Lachen naar het vogeltje!

Lachen naar het vogeltje!

Bij elke vestiging van de Voskamp Groep stond een touringcar klaar om onze gasten te vervoeren naar onze eigen evenementenlocatie. De gasten, eenmaal aangekomen in het zonnige Weerselo, werden voorzien van een verse bak koffie en een lekkernij.

Nadat ook de laatste gasten hun taart op hadden, werd de groep verzocht om zich buiten te verzamelen. Het was tijd om een originele groepsfoto te schieten als tastbare en mooie herinnering aan deze feestelijke dag.

Genoeg stilgezeten, het is tijd voor actie!

De medewerkers werden opgedeeld in twee grote groepen. De ene groep begon met het afleggen van een pittig parcours op een Segway, terwijl de andere groep ging trommelen op allesbehalve een trommel. Emmers, afvalbakken en cementkuipen; overal kan je muziek mee maken.

Nadat de groepen omgewisseld waren ontdekte ook de tweede groep hoe lastig het is op een Segway te besturen, terwijl de eerste groep met de activiteit ‘rhythm on trash’ leerde dat bijna alles gebruikt kan worden als instrument.

De avond werd ingeluid met de ‘building games’. Een katapult bouwen, boomstamzagen en touwtrekken zijn slechts een greep van de onderdelen van deze fanatieke, teamversterkende activiteit.

Genoeg stilgezeten, het is tijd voor actie!
Volle magen, krakende hersenen

Volle magen, krakende hersenen

Iets na zevenen werden onze gasten verzocht om langzaamaan naar binnen te gaan. Hier stond er een heerlijk verzorgd buffet klaar en bracht een DJ zijn beste deuntjes ten gehore.

De sfeer zat er goed in! De avond werd afgesloten met een op maat gemaakte pubquiz en de nodige (alcoholische) versnaperingen.

Een prachtige dag met alleen maar enthousiaste reacties van onze gasten. Heerlijk!


Programma
Programma
10
Begeleiding
Begeleiding
9
Eten & drinken
Eten & drinken
10
Activiteiten
Activiteiten
10
Investering
Investering
10

Vrijblijvend een afspraak plannen?