Fort Boyard: Edition Eurol

Op zaterdagmiddag 16 juni 2018 stond er voor een kleine dertig medewerkers van Eurol B.V. uit Nijverdal Fort Boyard op het programma. Het spel, gebaseerd op het gelijknamige televisieprogramma, stond ook die dag weer garant voor actie, spanning en uitdaging.

Het ontvangst

Het ontvangst

Rond 13.00 uur kwamen de toen nog in ongewisse verkerende deelnemers aan op de Methoeve. De dag werd afgetrapt met koffie, thee en een lekkernij. De toegewezen event organiser nam vervolgens het woord om iedereen te verwelkomen en legde daarna de medewerkers van Eurol uit wat er op het programma stond.

Nadat iedereen was ingedeeld in teams middels gekleurde bandanas, was het tijd voor ‘Ford Boyard: Eurol Edition’. Bonne chance!

Fort Boyard

Boogschieten stond als onderdeel op het programma voor deelnemers. Nadat de verschillende teams punten hadden verzameld met een spel waarvan de oorsprong teruggaat tot ver in de prehistorie was het tijd voor onder andere Jenga, schieten met een buks, katapult bouwen en lopen over een mijnenveld.

Hoewel de pauze halverwege het spel de deelnemers even op adem lieten komen, namen de spanning en overwinningsdrang geen moment af. Toen het einde van de middag nadere, nadere Fort Boyard zijn climax.

Team rood, het team dat de meeste punten en dus sleutels wist te verzamelen gedurende de negen spellen, ging met een voorsprong de finale in. Hoewel de afgevaardigden van de andere teams het nog spannend wisten te maken, trok de afgevaardigde van team rood de overwinning over de streep. De winnaar was bekend!

Fort Boyard
Zes uur, etenstijd!

Zes uur, etenstijd!

Nadat een welverdiend applaus voor de winnaar ten gehore was gebracht tijdens de prijsuitreiking, was het tijd voor de gezamenlijke afsluiting van de dag. Een overheerlijk barbecue buffet met bijbehorende salades en garnituur stond klaar voor onze deelnemers.

Een mooie afsluiting van een prachtige dag!


Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
8
Eten & drinken
Eten & drinken
9
Activiteiten
Activiteiten
8
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?