Kookworkshop: JP van den Bent

Op maandag 26 november 2018 trapte onze eigen chef-kok de week af met zo'n twintig medewerkers van JP van den Bent voor een gezellige kookworkshop. Onder zijn begeleiding maakten de negentien dames en één heer kennis met allerlei bijzonder smaken en ingrediënten.

La entrée

La entrée

Het personeelsuitje ving aan met een warme kop koffie of thee en een bijbehorende delicatesse. Vervolgens werden de winterjassen en handschoenen ingeruild voor spatels en schorten en begon de uiterst goed gemutste en gezellige groep aan de eerste gang van het zesgangendiner.

Onder het toeziend oog van het hoofd van onze keuken werden gerechten bereid als Dinkellands rundertartaar met gebakken kwarteleitjes, zalm wellington en vanillecrème met scharrelroom en aardbeien. Mmmmm!

Le plat principal

Na ongeveer anderhalf uur ploeteren achter de geïmproviseerde kookeilanden in de tuinzaal, was het tijd voor een welverdiende pauze. Onder het genot van een drankje werd er driftig nagepraat over de verschillende gerechten en mogelijke bereidingswijzen.

Terwijl onze chef-kok de gerechten voorzag van een finishing touch, verkende de groep gasten het glooiende Twentse landschap rondom de Methoeve.

Le plat principal
Le dessert

Le dessert

Eenmaal terug op locatie wachtte een gezellig opgedekte tafel het gezelschap op. Aangevuld met enkele bijgerechten uit onze eigen keuken werd het zesgangendiner gang voor gang uitgeserveerd. Eindelijk kon de groep genieten van al het lekkers!

Toen ook de gang uitgeserveerd en verorberd was, was het tijd voor een kleine afzakker aan de bar. Met een laatste collectieve santé (= Frans voor proost) werd het einde van de avond beklonken. Een creatieve, maar bovenal uiterst gezellig begin van de week!


Programma
Programma
10
Begeleiding
Begeleiding
10
Activiteiten
Activiteiten
10
Investering
Investering
10

Vrijblijvend een afspraak plannen?