Personeelsfeest BYK

Op vrijdagavond 14 september 2018 vond er een knallend personeelsfeest plaats in onze eigen Tuinzaal voor de medewerkers van BYK Netherlands. Er werd gelachen, gedanst, gegeten, gedronken, maar bovenal heel veel plezier gemaakt!

Warm ontvangst

Warm ontvangst

De 150 personen tellende groep werd welkom geheten op de Methoeve met een welkomstcocktail en een amuse die geserveerd werden vanuit een authentieke Volkswagen foodtruck. Geleidelijk aan arriveerden de gasten en vonden zij ieder hun eigen plek in de feestelijk ingerichte zaal.

Eerst eten, dan feesten!

Nadat alle genodigden gearriveerd waren, kon het feest beginnen. De feestavond ging van start met de opening van een uitgebreid warm en koud buffet. De DJ betrad zijn booth, onze mensen zorgen ervoor dat niemand met een leeg glas kwam te staan en ook de barman achter speciaalbierbar schonk er lustig op los.

Rond de klok van negen uur was het tijd voor het dessert. Een culinaire entertainer ging de zaal rond met een grote kom smakelijk, nog vloeibaar ijsmengsel. Hieraan werd stikstof toegevoegd en op deze wijze werden er voor de liefhebbers ter plekke overheerlijke ijslolly’s gemaakt. Een ware belevenis!

Eerst eten, dan feesten!
Let me entertain you

Let me entertain you

Toen ook de laatste ijslolly zijn weg naar een maag had gevonden, was het tijd voor entertainment. Onder andere een mindf*cker, cartoontekenaar, bijzondere bieren bar, green screen met fotograaf en professionele DJ zorgden voor het nodige vertier. Zo werden er in korte tijd vele karikaturen getekend van onze gasten, werd iedereen voorzien van unieke, gepersonaliseerde herinneringen middels het BYK green screen en liet onze eigen Victor Mids de gasten versteld zijn met zijn ‘gave’.

Tot in de late uren

Naast al deze unieke werd er uiteraard ook gedanst, gedronken en lekker gegeten tijdens deze uiterst gezellige feestavond voor de medewerkers van BYK. Terwijl de glazen constant werden bijgevuld en pick-and-go-dames rondgingen met diverse warme en koude hapjes, liep de dansvloer steeds voller.

Aan al 't goede komt een eind en dat gold helaas ook voor deze avond. Iets na middernacht liep de zaal leeg en gingen de genodigden gevoelsmatig met tegenzin naar huis.

Tot in de late uren

Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
10
Eten & drinken
Eten & drinken
9
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?