70 jaar Julo Group!

Het in Enschede gevestigde JULO Group bestond in 2017 maar liefst 70 jaar. Om dit te vieren met de gehele organisatie pakten JULO Group en de Methoeve op zaterdag 16 september 2017 groots uit.

Verassing uit de lucht

Verassing uit de lucht

Aan het begin van de middag werd de groep feestelijk ontvangen bij 't UitZicht met koffie, thee en Twentse krentenwegge.

Nadat iedereen welkom geheten was, was het tijd voor het ‘echte begin’ van het jubileumfeest. Schieten op de shooting range was het eerste onderdeel. Tenminste, dat dachten onze gasten. Onderweg naar de range werden zij namelijk verrast door het geluid van de draaiende wieken van meerdere helikopters.

De landing van deze heli’s op ons eigen terrein zorgden voor de nodige oeh’s en ah’s. Eén van onze event organisers deelde de gasten vervolgens mee dat er vandaag niet geschoten ging worden, maar dat zij middels helikopter van Weerselo naar het Hulsbeek in Oldenzaal gebracht zouden worden. Een onvergetelijke ervaring!

JULO Kever Rally

Op het recreatiepark wachtten diverse Kever cabrio’s de groep op voor een heuse JULO Kever Rally. Na een korte uitleg werden onze gasten vervolgens op pad gestuurd.

Tijdens de rally kwamen het personeel van JULO Group langs diverse checkpoints. Hier moesten zij bijvoorbeeld een uitdagende challenge zoals blind inparkeren volbrengen of kwamen zij langs échte Twentse ambachtszaken als een vlees- en kaasboerderij.

JULO Kever Rally
Aan tafel!

Aan tafel!

Pas rond 19.00 uur arriveerden de racemonsters inclusief bestuurders en inzittenden terug op de Methoeve. Hier wachtte een overheerlijk en zeer uitgebreid buffet de gasten alweer op. Tijdens het daaropvolgende diner werd de winnaar van de rally bekend gemaakt.

Nadat iedereen zijn buik rond gegeten had werd er onder het genot van een borrel nog even nagepraat.

Een fantastische dag vol verassingen!


Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
9
Eten & drinken
Eten & drinken
9
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?