Novel-T discovers Twente!

Een dag waarop Twente op leuke en innovatieve wijze verkend werd. Een dag vol activiteiten waarbij collega’s op een ongedwongen manier met elkaar in contact kwamen. Kortom, een dag die niet snel vergeten gaat worden.

Novel-T Rally

Novel-T Rally

De medewerkers van Novel-T, 39 man sterk, begonnen de middag met een heerlijke lunch in landelijke setting op de Methoeve. Nadat iedereen ervoor gezorgd had dat ‘de katte nich meer met zien mage loop'n kan’, was het tijd voor de gepersonaliseerde rally.

Per vier stapten de groepen in een klassieke Volkswagen Kever. Elk team ontving een rieten mand met daarin lekkernijen voor onderweg, een roadbook en een kaart van de omgeving.

De teams moesten al navigerend het uitgestippelde parcours volgen om vervolgens bij de verschillende checkpoints opdrachten uit te voeren. Daarnaast waren een bezoek aan de bierbrouwerij Grolsch en kaasboerderij Kaamps ook onderdeel van deze Twentse rally.

Het team dat na afloop de minste kilometers nodig had en de opdrachten het best uitvoerde, mocht bij terugkomst de prosecco ontkurken.

Barbecue buffet

Terwijl het winnende team onder het genot van een borrel nog nagenoot van de overwinning, werden de barbecues buiten al aangestoken. De geur van gebakken vlees, specerijen en houtskool lokten de gasten naar buiten.

Tegen 18.30 uur openden onze culinaire entertainers het (livecooking) buffet bestaande uit onder andere kipsaté, barbecueworstjes, diverse salades, goudbruin gebakken friet en pittig gekruide spareribs. Het vlees werd door één van onze eigen koks ter plaatse bereid.

Barbecue buffet
Shaken, not stirred

Shaken, not stirred

De avond werd afgesloten met een cocktailworkshop. Onder het toeziend oog van een echte bartender/cocktailshaker kreeg het internationale gezelschap van Novel-T de kans om zijn eigen favoriete cocktail te maken. Van een Mojito tot Pina Colada, van een Cuba Libre tot een Tequila Sunrise. Cheers!


Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
9
Eten & drinken
Eten & drinken
8
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
9

Vrijblijvend een afspraak plannen?