Personeelsfeest Trioliet: Western style

De laarzen konden uit het vet gehaald worden en de cowboyhoed mocht op, want zaterdag 13 oktober 2018 stond voor de medewerkers van het Oldenzaalse familiebedrijf Trioliet een western feest op het programma.

How

How's your meat, partner?

De eerste gasten druppelden rond 19.15 uur binnen. Zij werden, net als natuurlijk alle andere genodigden, hartelijk ontvangen met een welkomstdrankje.

Rond de klok van acht werd het bourgondische buffet geopend en kon de groep van ongeveer 175 personen naar hartenlust opscheppen. Gehaktballen in jus, barbecueworstjes, rijkgevulde salades, gekruide spareribs, knapperige Vlaamse frieten en nog veel meer! Het vlees werd terplekke op de grill bereid door één van onze eigen koks.

Gear up!

Terwijl de DJ zijn eerste deuntjes ten gehore bracht, werd het buffet opgeruimd en de tafels leeggehaald. Het geluid van klinkend bestek werd ingeruild voor opzwepende muziek, de feestavond was begonnen!

Naast een gebruikelijke dansvloer bestond deze feestavond uit veel meer. Zo konden onze cowboys en cowgirls de digitale rodeostier bedwingen, hoefijzer werpen, bierpul schuiven of hun krachten ten tonele brengen middels de ultieme krachtmeting, de kop van Jut.

Gedurende de avond zorgde de in westernstijl geklede bediening ervoor dat onze gasten niks te kort kwamen, want cowboys en cowgirls bleken dorstige mensen.

Gear up!
Midnight snack

Midnight snack

Tegen het einde van de avond serveerden onze gastdames heerlijke Amerikaanse hamburgers, want van al het gedans, gezang en gefeest kregen onze gasten behoorlijke honger!

Na afloop van deze traktatie trakteerde de DJ de groep meerder malen op een laatste nummer om uiteindelijk rond 00.30 uur daadwerkelijk te stoppen met draaien. De avond zat erop.


Programma
Programma
8
Begeleiding
Begeleiding
9
Eten & drinken
Eten & drinken
7
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?