Rabobanks Driving Dinner

Voor een kleine vijftig medewerkers van Rabobank Rijssen-Enter stond op 4 juni 2016 een Driving Dinner op het programma. Tijdens dit geweldige bedrijfsuitje reden de deelnemers in echte Kever Cabrio’s van het voorgerecht, naar het hoofdgerecht om te eindigen bij het dessert.

De aftrap

De aftrap

Onder het genot van heerlijk zomerweer verzamelde de groep zich op de Methoeve in Weerselo. Hier werden zij in alle rust ontvangen met een welkomstdrankje en een amuse die goed in de smaak viel. Na een korte uitleg van ons en werd de groep naar buiten geleid. Hier stonden de Kevers al opgesteld in één van onze weilanden. Het Driving Dinner kon beginnen!

Driving Dinner

Nadat iedereen in groepen verdeeld was, konden de Kevers één voor één wegrijden. Met veelal geopende daken vertrokken de gekleurde racemonsters richting restaurant de Oude Apotheek te Losser. Hier stond voor hen het voorgerecht klaar. De tweede culinaire stop was bij restaurant De Hoogklimmer in Denekamp. De gasten konden hier genieten van een heerlijk hoofdgerecht. Bij terugkomst in Weerselo stond er bij de Methoeve een smaakvol nagerecht klaar.

Onderweg moesten de medewerkers van Rabobank Rijssen-Enter enkele opdrachten zo snel mogelijk voltooien. Opdrachten als blind inparkeren en een quiz met vragen over de Rabobank. Zo werd het teamgevoel versterkt en de kennis over hun werkgever verrijkt.

Driving Dinner
Afsluiting van de dag

Afsluiting van de dag

Rond 19.45 uur werd tegelijkertijd met het openen van de bar voor een gezellige borrel bekend gemaakt welke groep de opdrachten zo snel en goed makkelijk had volbracht. De winnaars werden beloond met een fles bruisende champagne. Nadat de winnende groep hun prijs in ontvangst genomen had en de glazen allemaal leeg waren, keerde de groep gezamenlijk huiswaarts.


Programma
Programma
9
Begeleiding
Begeleiding
10
Eten & drinken
Eten & drinken
9
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
9

Vrijblijvend een afspraak plannen?