Rollin' Dinner: Ibiza-style

Heerlijk zomers weer, prachtig veelal in wit geklede gasten en verrukkelijke internationale gerechtjes brachten zo’n 130 leden van de TOS Businessclub donderdag 14 juni 2018 succesvol in Ibiza-sferen.

Rollin’ Dinner

Rollin’ Dinner

De dag begon waar hij eindigde; op een externe locatie genaamd de Houtmaat te Hengelo. Hier verzamelden de gasten zich rond 16.00 uur en werden zij getrakteerd op koffie, thee en frisse, witte scroppino.

Nadat de hele groep compleet was, verplaatsten zij zich gezamenlijk naar de parkeerplaats waar klassieke Volkswagen Kever cabrio’s en diverse moderne, luxe sportwagens stonden opgesteld. Vervolgens werd iets voor vijven het startsein gegeven voor de ‘TOS Rally’ en vertrok de goed gemutste groep onder het genot van prachtig zomerweer naar diverse locaties in Twente, waaronder de Methoeve.

Smullen geblazen

Op elke locatie werden de deelnemers verrast met overheerlijk eten als verse sushi, een surf en turf gerecht en vitello tonato. De verschillende gerechtjes werden allemaal geserveerd vanuit een foodtruck versierd met Ibiza-achtige decoratie.

Smullen geblazen
Feestavond

Feestavond

Na afloop van de rally, die de vele deelnemers kennis liet maken met het prachtige landschap van Oost-Nederland, verzamelde de groep zich weer in Hengelo.

Hier werd rond 20.00 uur het startschot gegeven voor de feestavond. Gedurende de rest van deze avond konden de gasten swingen op livemuziek, bijkomen in de shisha lounge en genieten van hapjes en drankjes waaronder carpacciorolletjes met rucola en biefstukblokjes in oriëntale saus.

Aan al het moois komt een eind. Iets voor middennacht eindigde deze geslaagde dag. Hopelijk tot volgend jaar!


Programma
Programma
8
Begeleiding
Begeleiding
8
Eten & drinken
Eten & drinken
8
Activiteiten
Activiteiten
9
Investering
Investering
8

Vrijblijvend een afspraak plannen?