Stretchtent

In de zomermaanden is het prachtig om een privéfeest, zakelijk evenement of bedrijfsfeest in de buitenlucht te vieren. Naast de vaste eventlocaties in De Methoeve, breiden we in de warme maanden onze locatie uit met tent. Onze stretchtent is een echte eyecatcher en maakt het mogelijk om uw feest/evenement te organiseren in het mooie Twente landschap.

Op een warme zomeravond genietend van goede muziek, lekker eten en fijn gezelschap; dat is dé strekking van onze buitenlocatie in onze stretchtent. De stijlvolle stretchtent staat vanaf het begin van de lente tot aan eind september op onze buitenlocatie. De stijlvolle tent is waterdicht en dus bestand tegen een onverwachte zomerbui. De stretchtent is van zichzelf al zeer sfeervol, maar is natuurlijk in te richten naar wens zodat het aansluit op uw feest of evenement. 

Voorzieningen:

Capaciteit 200 personen
Oppervlakte 150 m²
Mobiele bar ✔️
Mobiele lichtinstallatie ✔️
Geluidsinstallatie ✔️
Portable beamer(s) ✔️
Internetverbinding WLAN
Buitenterras ✔️
Toegankelijk voor invaliden ✔️

 Wij denken graag met jou mee bij de invulling van je feest of event. Niets is onmogelijk, wij verrassen je graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 085-1053360 of vraag een offerte aan.