Teambuilding

Een hecht team presteert beter. Met diverse leerzame, maar bovenal leuke teambuilding activiteiten en teambuilding spellen werken aan een sterker ‘wij’-gevoel? We verwelkomen je graag op de Methoeve in het groene, rustieke Weerselo in Twente.

Teambuilding met de B van Bouwen!

Er zijn 1000-en-1 manieren om te werken aan teambuilding. Dit programma is uniek en staat volledig in het teken van bouwen. Ontdek elkaars kwaliteiten op het gebied van onder meer snelheid, precisie, spierkracht en inzicht en werk zó met elkaar samen dat je elke opdracht volbrengt! En daarna: welverdiend uitblazen, ontspannen en nagenieten.

Je komt samen met je collega’s op Het Buitengoed in Weerselo. Zodra je de grasweide oploopt, zie je een indrukwekkende hoeveelheid materialen en machines staan. Wat gaaf! De uitdaging spat er vanaf en je adrenaline begint al te stromen.   

Na een korte uitleg ga je in teams aan de slag met de verschillende opdrachten, zoals een brug bouwen, een straatje leggen, een graafparcours en een pallet challenge. Ervaar de kick van de macht hebben over een grote machine, de verrassing van het ontdekken van onbekende talenten van collega’s én het plezier van samen een klus klaren! 

Programma

We bieden dit uitdagende programma aan vanaf 100 personen. De programmaduur is minimaal 4 uur en inclusief:

  • Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
  • Spectaculair parcours met scala aan bouw challenges
  • Uitgebreid Food Festival
  • Ultieme mix van work hard & play hard!

Tips

  • Tip 1: Maak de dag compleet met een feestavond met DJ op Het Buitengoed
  • Tip 2: Maak er een wisselprogramma van en wissel af met bijvoorbeeld een scherm clinic, bamboe bouwen en levensgroot Jenga spelen
  • Tip 3: Denk aan een inspirerende spreker die jou uitlegt waarom iedere persoon in het ‘veld’ een rol speelt!