Teambuilding

Een hecht team presteert beter. Met diverse leerzame, maar bovenal leuke teambuilding activiteiten en teambuilding spellen werken aan een sterker ‘wij’-gevoel? We verwelkomen je graag op de Methoeve in het groene, rustieke Weerselo in Twente.

Bij De Methoeve kijken wij graag samen met jou naar de juiste invulling van een teambuilding bedrijfsuitje of bedrijfstraining. Geen gestandaardiseerd programma, maar teambuilding activiteiten in allerlei vormen en maten die naadloos aansluiten op jouw organisatie en werknemers.

Echt flexibel

In overleg is veel mogelijk en wij denken graag met je mee om jouw wensen tot in detail uit te werken voor je teambuilding uitje in Twente. De Methoeve beschikt over meerdere zalen; zo ben je altijd verzekerd van een binnen- of buitenlocatie die past bij (de grootte) van jouw team. Of het nu gaat om een dag(deel) of heel weekend; bij ons zit je goed.

Leerzaam en leuk

In een ongedwongen setting met behulp van één of meerdere teambuilding activiteiten de combinatie vinden tussen leren en plezier hebben. Daar ligt voor ons telkens weer de uitdaging.

Breed aanbod

Ter vergemakkelijking vind je hier een reeds door ons samengestelde selectie aan teambuilding activiteiten waar samenwerken, competitiviteit en plezier volop aan bod komen.

Geïnteresseerd geraakt in wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan en laat je overtuigen!