Themafeest in Twente

Jouw bedrijfsfeest, jubilaris of personeelsfeest in Twente voorzien van een leuk, spannend of origineel thema? Bij de Methoeve kun je terecht voor de leukste themafeesten van Twente. Op onze eigen locatie organiseren wij al ruim 35 jaar diverse themafeesten voor allerlei groepen.

Voor een themafeest in Twente ben je dus bij de Methoeve aan het juiste adres. Voor jouw bedrijfsfeest, jubilaris of personeelsfeest kun je kiezen uit verschillende thema’s waarbij zowel de aankleding van de locatie, faciliteiten, entertainment en het eten en drinken inspelen op het door jou gekozen thema.

Diverse thema’s

Een themafeest op de Methoeve in Twente is een onvergetelijk themafeest bestaande uit diverse (spel)activiteiten, lekker eten en drinken en gezellig samen feest vieren. Standaard kunt je kiezen uit vier themafeesten:

Elk themafeest hier op de Methoeve in Twente heeft zijn eigen karakteristieken maar bij ieder feest staat plezier voorop; niets moet en deelname aan spelonderdelen is vrijwillig.

Themafeest op maat in Twente

Wij vinden wij het belangrijk dat het themafeest aansluit bij het karakter van jouw gezelschap. Het inventariseren van jouw wensen en ideeën in het voortraject is van belang om een programmavoorstel te doen dat aanspreekt. Efficiënt werken wij vervolgens toe naar een goed eindresultaat: een gezellig themafeest op een mooie locatie in Twente met lekker eten en drinken, leuke spelonderdelen en enthousiast personeel.

Contact

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over een themafeest in Twente? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken met onze manier van werken. Wij organiseren graag uw themafeest in Twente!