Vergaderlocatie in Twente

Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderlocatie in Twente om in alle rust effectief te kunnen vergaderen? De Methoeve, gelegen in de groene achtertuin van Hengelo en Enschede, beschikt over diverse bijzondere vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn.

Een unieke, inspirerende vergaderlocatie op een eveneens bijzondere plek in Twente. Het vele groen, de rustige omgeving en sfeervolle vergaderruimtes maken de Methoeve tot een bijzondere, maar bovenal effectieve vergaderlocatie voor jouw vergadering, heisessie, teambuildingsactiviteit of brainstormsessie.

Meer dan alleen vergaderen

Bij de Methoeve kun je terecht voor meer dan alleen het houden van een vergadering, geven van een presentatie of organiseren van een training.

Je vergadering afwisselen met een teambuildingsactiviteit of na afloop van je bedrijfspresentatie gezamenlijk lunchen in de buitenlucht? Geen probleem! Onze eigen bijzondere vergaderlocatie stelt ons in staat om in samenspraak met jou een programma op maat op te leveren.

Inspiratie op locatie

Inspiratie opwekken in het groene hart van Twente? Al 35 jaar verwelkomen wij gasten uit allerlei branches op de Methoeve waar wij de beschikking hebben over zowel mooie binnenruimtes als over een bijzondere en inspirerende overdekte vergaderlocatie in de buitenlucht met uitzicht over het Twentse landschap.

Twents gastheerschap op een bijzondere, moderne locatie. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een oriënterend gesprek.