Virtuele rondleiding

Ontdek onze eventlocatie vanaf veilige afstand

Het Coronavirus stelt ons op de proef. We kunnen tijdelijk niet doen wat ons zo gelukkig maakt; Mensen verbinden en verwachtingen overtreffen. De behoefte aan live contact is voelbaar. De vraag naar personeelsfeesten en zakelijke bijeenkomsten zal straks groot zijn. Wij nemen jullie daarom graag virtueel mee naar Weerselo.

Voor een rondleiding of kennismaking zijn jullie van harte welkom op onze eventlocatie. Gezien de huidige situatie, is het nu mogelijk om op afstand door onze eventlocatie te lopen. We tonen de zalen, de buitenruimte en faciliteiten en zijn direct in de gelegenheid om jullie vragen te beantwoorden. 

Een virtuele rondleiding

Hieronder vind je een aantal mooie 360 graden foto's van onze locatie. Zo kun je precies zien hoe onze zalen eruit zien en welke het meest geschikt is voor jouw gelegenheid. Wil je nog wat meer informatie, dan kunnen we altijd een videogesprek met je starten om je uitgebreid rond te leiden over onze evenementenlocatie!

Videorondleiding?

Meer weten? wij zetten een videoverbinding op en laten jullie de verschillende mogelijkheden op onze locatie graag zien. Tijdens de videocall kunnen we meerdere (thuiswerkende) collega's kennis laten maken met De Methoeve.

Luit en Leonie leiden je graag rond. Stuur ons een berichtje en we nemen contact met je op.