Zakelijke bijeenkomst

De Methoeve faciliteert jouw zakelijke bijeenkomst in Twente met een focus op jouw marketing- en/of businessdoelstelling. Met je doelgroep als uitgangspunt creëren we een evenement met een boodschap. Samen met jou zoeken we naar originele en effectieve manieren om jouw doel te bereiken. Wij maken van jouw zakelijke bijeenkomst, of dit nu een vergadering, seminar, productpresentatie of kick-off is, een bijzonder event in Twente!

Met zijn centrale ligging in Twente, ruime opzet en flexibiliteit van de verschillende zalen, gecombineerd met goede parkeermogelijkheden en een uitstekende eigen keuken biedt de Methoeve alle mogelijkheden voor de zakelijke markt voor bijvoorbeeld:

Congressen |  Vergaderingen  |  Bedrijfstrainingen

We zetten onze ervaring en kennis van de markt graag in en organiseren jouw bijeenkomst, vergadering, congres of event tot in detail. Het uitnodigingstraject, vervoer, locatie, faciliteiten, inrichting entertainment en food en beverages krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht. Een bijzondere locatie, themagerichte faciliteiten en verrassende decors kunnen jouw boodschap kracht bij zetten. Resultaatgericht en gedreven werken we stap voor stap toe naar een professioneel uitgevoerde zakelijke bijeenkomst.