Zakelijke bijeenkomst

De Methoeve faciliteert uw zakelijke bijeenkomsten vanuit een focus op uw marketing- of businessdoelstelling. Met uw doelgroep als uitgangspunt creëren we een evenement met een boodschap. Samen met u zoeken we naar originele en effectieve manieren om uw doel te bereiken. Wij maken van uw vergadering, seminar, productpresentatie of kick-off een bijzonder event!

We zetten onze ervaring en kennis van de markt graag in uw voordeel in en organiseren uw event tot in detail; het uitnodigingstraject, vervoer, locatie, faciliteiten, inrichting entertainment en food en beverages krijgen onze onvoorwaardelijke aandacht. Een bijzondere locatie, themagerichte faciliteiten en verrassende decors kunnen uw boodschap kracht bij zetten. Resultaatgericht en gedreven werken we stap voor stap toe naar een professioneel uitgevoerd event.

Met haar centrale ligging in Twente, ruime opzet en flexibiliteit van de verschillende zalen, gecombineerd met goede parkeermogelijkheden en een uitstekende eigen keuken biedt De Methoeve alle mogelijkheden aan de zakelijke markt voor bijvoorbeeld:

Overnachtingsmogelijkheden

De Methoeve staat in direct contact met alle hotels, vakantieparken en groepsaccommodaties in de regio.

Wij denken graag met u mee bij de invulling van uw feest of event. Niets is onmogelijk, wij verrassen u graag! Neem contact met ons op via telefoonnummer 0541-669591 of vraag een offerte aan.

Referenties

Benieuwd wat anderen van van hun event bij de Methoeve vonden? Lees dan hier onze referenties.